Nieuws

Openingstijden horeca

Woensdag 3 juli

Tijdens de zomervakantie van 13 juli t/m 18 augustus, zijn er gewijzigde openingstijden van de horeca. De buitenbanen zijn gewoon bereikbaar via het Willem Cigaarpad (het pad langs baan 3 t/m 5). De hal is geopend tot 21.45 uur (behalve in het weekend)

Bekijk de openingstijden op de flyer

Lees meer

Sponsorgelden Sichuan Competitie

Zondag 14 juli

Op vrijdag 21 juni 2024 was het eindelijk zover; de overdracht van onze sponsorbijdrage aan een school voor leerlingen met een beperking in Rongxian, provincie Sichuan, China. Even uw geheugen opfrissen. Wie meedeed aan de zogenoemde Sichuan competitie betaalde inschrijfgeld. Vooraf was bepaald dat dit inschrijfgeld geld niet ten goede zou komen aan de club maar aan een goed doel. Het bestuur heeft destijds ingestemd met een bestemming in China.

Lees meer

Tenniskamp - 14 t/m 16 augustus

Woensdag 12 juni

In de laatste week van onze zomervakantie (14-15-16 aug) organiseren wij weer ons superleuke tennis & fun kamp.

Naast tennissen doen we natuurlijk ook nog volop andere activiteiten op en om ons mooie tennispark.

Meld je snel aan met de QR code die op de flyer staat aangegeven. 

Lees meer

Putman Willemsen Clubkampioenschappen tennis en padel

Maandag 24 juni

Tennissers en padellers van Beekhuizen kom in actie. Het worden Sunny Days op de Clubkampioenschappen 2024! Het toernooi vindt plaats van 2 t/m 8 september 2024. De inschrijving is open. Meedoen en plezier hebben is belangrijker dan winnen. Speel je najaarscompetitie? Dan is dit gezellige toernooi dé ideale voorbereiding om lekker in vorm te komen. Inschrijven is gratis en kan tot en met vrijdag 23 augustus.

Alle leden kunnen inschrijven: 

  • Tennis jeugd groen en geel
  • Tennis senioren 15+ 2 t/m 9 (HE/DE/HD/DD/GD)
  • Padel: 3 categorieën (gevorderd, gemiddeld en beginners)
  • Funklasse: tennis met padelracket

Doe jij ook mee met de Clubkampioenschappen 2024? Schrijf je dan in via Toernooi.nl

Lees meer

Nieuwe ludieke oproep “Sponsors met ballen”

Zondag 14 juli

Met nieuwe grote posters in de abri’s bij de banen zijn we gestart met een ludieke oproep voor enthousiaste sponsoren die samen met ons willen bouwen aan een bruisende club. Heb je zelf geen bedrijf, maar ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is in sponsoring? Laat het ons weten! Als dank krijg je voor jouw tip een doosje nieuwe tennis/padelballen.

Namens de sponsorcommissie, Remco, Tim en Johan, Jochem Wolthuis (voorzitter, tel. 0616290395, j.wolthuis@tvbeekhuizen.nl). 

Lees meer

Terugblik op het DAAN Open NRT-500 toernooi

Maandag 15 juli

Het DAAN Open NRT-500 toernooi zit erop! Wat kijken wij terug op een geweldige week, van regen tot aan zonneschijn, ieder ‘seizoen’ is voorbijgekomen. Met alles bij elkaar meer dan 600 deelnemers was het weer een een hele drukke week. In het voorweekend begonnen we met de Junioren Tour en stonden er al wat wedstrijden van het open toernooi op de planning. Daarnaast waren er gedurende de week tal van leuke evenementen. 

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

t/m 16-08-2024
23
aug

Super Toss Toernooi

Toon volledige agenda